Drop The Beat Extra (2019)

The Most Popular Traffic Exchange Service

Drop The Beat Extra yang dikendalikan oleh Sherry Al Hadad dan Dennis Yin kali ini menampilkan episod istimewa , di mana kumpulan lelaki Aman RA & Sean Lee diketuai oleh Dennis akan berentap dengan kumpulan perempuan Nabila Huda & Ernie Zakri diketuai oleh Sherry .Pertandingan suai bibir dan menguji gaya persembahan mereka yang akan di adili oleh Instafamous Ucop (Yusof Hashim) dan artis jelita Amelia Henderson. Pemenang akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM3,000.

Tonton episod penuh di :
tonton.com.my
youtube.com/user/TV3MALAYSIAOFFICIAL

Drop The Beat Extra (2019) Video Statistics

Total Views
101,522
Total Likes
798
Total Comments
97

Drop The Beat Extra (2019) Comments


Drop The Beat Extra (2019) Reviews

Want to access your favorite websites?
haiqal Amirul Bin Roslan
Haiqal Amirul Bin Roslan
09 September 2019

Aku saja ka yang x kenai Yusoff tu dengan Amelia???Yang si Usop tu awai2 lagu dok perli orang ja pasaipa???

hazim safwan
Hazim safwan
07 September 2019

aku nak komen pasal rancangan neh, pengarah please la arahkan juru kamera jgn main animasi video ikut rentak lagu, rasa macam tertipu ja bila tgok. tolong show dari depan2, aku nk tgok yg aslinya artis tu punya tarian cantik ke tidak, baru boleh nak menilai dia punya persembahan. jangan lah tipu video gerak sana sini padahal artis tu persembahkan x sebegitu bagus punn. jgn byk menipu. aku tgok rancangan mat saleh xmcm tu pun, senang kitaorg nak menilai peserta tu. please lah ubah professional sikit

Azwa 11
Azwa 11
20 August 2019

37:38

Payoneer
Payoneer
18 November 2019

Exclusive Promo! Payoneer is an online payment platform that lets you transfer money from any corner of the world! Sign Up an Earn $25 for free by joining Payoneer click here!

Azwa 11
Azwa 11
20 August 2019

34:42

Azwa 11
Azwa 11
20 August 2019

1:01:17

Honeyminer
Honeyminer
18 November 2019

Start mining cryptocurrency right now, for free. Honeyminer makes mining and earning money simple for anyone with a computer. Start Earning Now!

Azwa 11
Azwa 11
19 August 2019

1:05:11

Azwa 11
Azwa 11
20 August 2019

1:00:12

Wayne Dyer
Wayne Dyer
20 August 2019

You are important enough to ask and you are blessed enough to receive back.

Azwa 11
Azwa 11
19 August 2019

37:38

Azwa 11
Azwa 11
18 August 2019

1:01:16

Azwa 11
Azwa 11
18 August 2019

17:20

Chuck Norris
Chuck Norris
18 November 2019

Chuck Norris won the first americas got talent by just saying his name.

Azwa 11
Azwa 11
18 August 2019

15:01

Drop The Beat Extra (2019) Wiki

The internet with no limits

Drop, DROP, drops or DROPS may refer to: Drop (liquid) or droplet, a small volume of liquid Eye drops, saline (sometimes mydriatic) drops used as medication for the eyes Drop (unit), a unit of measure of volume Falling (physics), or allowing an object to fall.

Drop The Beat Extra (2019) Images

Drop The Beat Extra (2019) image

Drop The Beat Extra (2019) Like Videos

Video Data


Express VPN

TV3MALAYSIA Official Similar Videos

    Wirex
    changelly

    Popular TV Seasons

    Shopify Make a Money

    Popular Apps

    Popular Podcasts